I perioodi 6. nädal, vaheaeg ja etteteated

Nädala mõte: mõistmine
Andekspalumine ei ole mitte nõrkuse, vaid küpsuse märk. Kui olen eksinud või kedagi alt vedanud, siis võin käituda kahte moodi: teha kõik endast sõltuva, et olukorda heastada ning vabandada, või väita, et see polnud minu süü ning sel moel iseendale valetades end õnnetuks teha.
Kas mu ilme on rõõmus? Või on minu poole pöörduda ja minuga rääkida raske? Rõõmsameelsus ning mõistmine on voorused, mis omandatakse läbi igapäevase harjutamise. Rõõmsameelsuse ning mõistmise saladus peitub suuresti oskuses vaadelda probleeme positiivse nurga alt.
Kas olen ütlemistes liiga terav? Kas jään teiste suhtes viisakaks ka oma tegelikke mõtteid ausalt ja otsekoheselt väljendades? Arvamuste erinevus ei ole kunagi vaidluse põhjus. Kas arvestan kriitikaga? Ning kui leian, et olen eksinud, kas olen siis valmis andeks paluma?